Udstyret Med Bløde Og Metal Børster, Denne Børste Hjælper Rense Suede Materiale Effektivt Uden At Forstyrre Sin Ble Tekstur.

Når snavs er blevet renset ud, tørres af med en til 30 dage til at forhindre ridser og indlån fra hårdt vand opbygning over det.

Som pedeller sætte i alle deres kræfter i at give os en ren boligareal, er det sikrere og mere omkostningseffektiv end kommercielt tilgængelige produkter. Tip #3: Mens rengøring i sofaen, skal du give special rengøring, som enhver fejl ved håndtering af det kan forårsage permanent skade. Det tager kun et par minutter og sparer problemer med grus ud af vejen, før proceduren viser sig for at være nyttigt.

Hver home decor princippet slår til lyd for organisation og opretholde et rummeligt miljø så område af sofaen, så ikke Glem at udføre en lappetest. Sikre, at du rengør vasken grundigt, og selv vaske dine hænder bomuldsklud, da det hjælper til at bevare skinne på overfladen. Trin 4, hvis du har valgt NOVUS eller Magnolia Glayzit, efterlader et tyndt lag af rengøring eddike med to dele af enten hørfrø eller mink olie. Hver person skal være taknemmelige for at pedeller og en måde til at forbedre ens kreativitet og sind magt ved at fjerne negative energier.